Onze specialiteiten
TISSENS is meer dan een restaurant, het is een instelling !
Meer dan 60 jaar vermaard voor zijn Paling in het groen en voor zijn Côte a l’Os
Het is ook een oord van rust, gemakkelijk bereikbaar, aan de rand van het Zoniënwoud in Hoeilaart, naast Brussel
U wordt er ontvangen in een ongedwongen sfeer, middag en avond op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Het terras laat u toe om te genieten van de mooie zomerdagen en uw maaltijd af te sluiten met een traditionele koffie.
«Bepaalde restaurants zijn als monumenten – ze bestaan al zo lang in de tijd dat zij onveranderlijk geworden zijn. Weinigen spreken over hen, maar iedereen kent hen. »
Eric Boschman
Onze specialiteiten
Paling in het groen
Paling in het groen is een regionaal belgisch gerecht, een specialiteit uit de regio langs de Schelde tussen Dendermonde en Antwerpen.
Het woord ‘groen’ verwijst naar een mengsel van groene kruiden die gebruikt worden voor de bereiding van de saus die met de paling geserveerd wordt.
De Côte à l’Os
Bij Tissens is het recept hetzelfde sinds de jaren 60. Dit is wat het verschil maakt.
Tissens werd in 1903 in het centrum van Hoeilaart door een kweker opgericht.
Hij ligt aan de basis van de fameuze Côte à l’Os bereiding en dit al meer dan 100 jaar geleden !
Ontdek onze kaart
Klik hier om onze hoofd- en nagerechten en drankenkaart te raadplegen.
Tissens in beeld
Reserveren
Om te reserveren kun je telefonisch contact met ons opnemen op 02.657.04.09
of rechtstreeks door te klikken op:
Contacteer ons
Aarzel niet om ons te contacteren voor alle inlichtingen en reservatie van een tafel.
Gesloten : woensdag